mail@citygroup.dk

(+45) 63 41 90 00

BRANDSIKRING

City Group Bolt Caps – en nyhed, der fortjener stor respekt og opmærksomhed i byggebranchen.

Brandsikring

Brandsikring af bolte og møtrikker i byggeriets stålkonstruktion har i mange år befundet sig i en gråzone.

I nogle tilfælde foretages dette med en pensel, men da der som oftest skal påføres 1000 – 1500µm, kræver det trods alt 5-6 påføringer. Dette er både tidskrævende og kostbart, samtidig er det nok tvivlsomt om den foreskrevne lagtykkelse opnås over hele bolt/møtrikkens areal, dertil kommer at resultatet af gode grunde ikke er synderligt opløftende. 

I nogle tilfælde ”glemmes” brandsikringen, og byggeriet er dermed ikke ordentlig beskyttet. Allerede ved 550 grader starter varmen med at deformere bolte og møtrikker, og
derfor er beskyttelse bydende nødvendigt. Med City Group Bolt Caps opnås en sikker og beskyttelse af bolte og møtrikker, idet City Group Bolt Caps omslutter hele bolten eller møtrikken i en sikker lagtykkelse, og dermed opnås 100 % beskyttelse. Med City Group Bolt Caps opnås en smuk, og rengøringsvenlig afslutning på bolte og møtrikker. Som en ekstra gevinst er det muligt at levere Bolt Caps i alle farver så det passer til stålet.

City Group Bolt Caps er et patenteret produkt som er testet i henhold til BS 476 part 20, UL1709 og ISO 22899. Dansk Brandteknisk Institut har tillige godkendt produktet i Danmark.

6 fordele ved City Group Bolt Caps

  • Hurtig og nem passiv brand-
    beskyttelse af bolte.
  • Økonomisk besparelse.
  • DBI godkendelse.
  • Godkendt brandmodstand 30-120 minutter.
  • Ingen arbejdsmiljøproblemer.
  • Montage uanset vejrlig.